Zmes na bruschettu

stretol som sa s ňou v obchode a zapáčila sa mi, ale tááááááá cena, no strašné, tak skús domácu výrobu...

Príprava30 minútVarenie15 minútCelkovo45 minútAutorPeterKategória,

Ingredience

 2 ks paprika biela
 1 ks paprika kápia
 1 ks šalotka /ak nemáš tak cibuľa
 3 ks cesnak
 1 ks chilli paprička (nemusí byť)
 1 menšia KL pretlak paradajkový
 100 ml olivový olej - podľa potreby
 1 štipka soľ, čierne korenie, tymián, oregano, chilli drtené

Postup

1

príprava je naozaj jednoduchá a rýchla

2

všetko nakrájam na malé kocky

3

a šup na olivový olej, začal som paprikami, nasledovala šalotka, cesnak a paradajkový pretlak a nakoniec koreniny

4

naložil som do fľaščtičky
na vrchu by mal byť olivový olej, aby to nezačalo plesnivieť
v pohode vydrží v chladničke aj 14 dní

5

výborné na hrianke, bruschette alebo len tak na chleba

6

a už len dobrú chuť prajem...

 

Ingrediencie

 2 ks paprika biela
 1 ks paprika kápia
 1 ks šalotka /ak nemáš tak cibuľa
 3 ks cesnak
 1 ks chilli paprička (nemusí byť)
 1 menšia KL pretlak paradajkový
 100 ml olivový olej - podľa potreby
 1 štipka soľ, čierne korenie, tymián, oregano, chilli drtené

Postup

1

príprava je naozaj jednoduchá a rýchla

2

všetko nakrájam na malé kocky

3

a šup na olivový olej, začal som paprikami, nasledovala šalotka, cesnak a paradajkový pretlak a nakoniec koreniny

4

naložil som do fľaščtičky
na vrchu by mal byť olivový olej, aby to nezačalo plesnivieť
v pohode vydrží v chladničke aj 14 dní

5

výborné na hrianke, bruschette alebo len tak na chleba

6

a už len dobrú chuť prajem...

Zmes na bruschettu

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.