moja obľúbená a nie len chrenová
- kôprová
- uhorková
- proste na akú máte chuť
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/chrenovy-privarok_-e1565439440936.jpg?fit=1331%2C778&ssl=1)
Postup
v hrnci si na oleji osmažím múku, po chvíľke za stáleho miešania prilievam mlieko, vznikne krásne krémová omáčka, dochutím soľou a štipkou muškátového orieška, varím asi 5 minút a pridám nastrúhaný chren, chvíľku prehrejem a hotovo
hlivu a šampiňóny nakrájam na väčšie kúsky a sprudka opečiem na panvici na troške oleja ku koncu prihodím nakrájaný cesnak a dochutím čiernym ml. korením a štipkou mletej rasce
soľ až úplne nakoniec, aby huby nepustili šťavu no a máme hotovo ja to mám rád s knedľou ak máš chuť na domácu
nech sa páči kliknite Knedľa žemľová
alebo s kašou? nech sa páči. Zemiaková kaša
na knedľu si môžeš dať smaženú cibuľku dochutenú červenou mletou paprikou
alebo aj takto so sójovým plátkom...
a už len dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
v hrnci si na oleji osmažím múku, po chvíľke za stáleho miešania prilievam mlieko, vznikne krásne krémová omáčka, dochutím soľou a štipkou muškátového orieška, varím asi 5 minút a pridám nastrúhaný chren, chvíľku prehrejem a hotovo
hlivu a šampiňóny nakrájam na väčšie kúsky a sprudka opečiem na panvici na troške oleja ku koncu prihodím nakrájaný cesnak a dochutím čiernym ml. korením a štipkou mletej rasce
soľ až úplne nakoniec, aby huby nepustili šťavu no a máme hotovo ja to mám rád s knedľou ak máš chuť na domácu
nech sa páči kliknite Knedľa žemľová
alebo s kašou? nech sa páči. Zemiaková kaša
na knedľu si môžeš dať smaženú cibuľku dochutenú červenou mletou paprikou
alebo aj takto so sójovým plátkom...
a už len dobrú chuť 🙂