mám ho rád
Ingredience
Postup
v mažiari si pripravím koriander, rímsku rascu a hrubozrnnú soľ, nemusí to byť úplne na jemno
cibuľu, cesnak, petržlenovú vňať nakrájam nahrubo a mixnem spolu s cícerom, ktorý sa cez noc močil vo vode, do poslednej várky pridám aj naše koreniny
nemalo by to byť úplne na jemno, taká hrubšia štruktúra aj keď to vyzerá, že pri smažení sa to rozpadne, nie je to tak, ak si nepoužil cícer z konzervy
rukami si vytvarujem guličky
usmažím do hneda v rozpálenom oleji (cca 4 min.) ja som použil repkový
hotový falafel poukladám na papierové utierky no a máme hotovo
falafel podávam s hummusom Hummus, pita chlebom Pita chlieb a zeleninou
tak už len dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
v mažiari si pripravím koriander, rímsku rascu a hrubozrnnú soľ, nemusí to byť úplne na jemno
cibuľu, cesnak, petržlenovú vňať nakrájam nahrubo a mixnem spolu s cícerom, ktorý sa cez noc močil vo vode, do poslednej várky pridám aj naše koreniny
nemalo by to byť úplne na jemno, taká hrubšia štruktúra aj keď to vyzerá, že pri smažení sa to rozpadne, nie je to tak, ak si nepoužil cícer z konzervy
rukami si vytvarujem guličky
usmažím do hneda v rozpálenom oleji (cca 4 min.) ja som použil repkový
hotový falafel poukladám na papierové utierky no a máme hotovo
falafel podávam s hummusom Hummus, pita chlebom Pita chlieb a zeleninou
tak už len dobrú chuť 🙂