Ingredience
250 g šampiňóny
250 g hliva ustricová
1 ks cibuľa
5 ks cesnak
1 PL paradajkový pretlak
1 PL paprika červená mletá
1 KL paprika pálivá
1 ks chilli paprička
1 štipka soľ, rasca, majoránka, čierne ml. korenie
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/hubovy-gulas_01-e1565503026528.jpg?fit=1024%2C501&ssl=1)
Postup
1
na cibuľke si orestujem paradajkový pretlak, pridám trošku mletej rasce, cesnak, papriku pálivú aj sladkú, šampiňóny spolu s hlivou,
chvíľku restujem
2
potom zalejem vriacou vodou. Chvíľku podusím a na konci pridám majoránku.
3
ako prílohu som zvolil zemiakové knedle
Knedľa zemiaková
Ingrediencie
250 g šampiňóny
250 g hliva ustricová
1 ks cibuľa
5 ks cesnak
1 PL paradajkový pretlak
1 PL paprika červená mletá
1 KL paprika pálivá
1 ks chilli paprička
1 štipka soľ, rasca, majoránka, čierne ml. korenie
Postup
1
na cibuľke si orestujem paradajkový pretlak, pridám trošku mletej rasce, cesnak, papriku pálivú aj sladkú, šampiňóny spolu s hlivou,
chvíľku restujem
2
potom zalejem vriacou vodou. Chvíľku podusím a na konci pridám majoránku.
3
ako prílohu som zvolil zemiakové knedle
Knedľa zemiaková