Stroganov vo verzii vegan
Ingredience
2 ks tofu
1 ks cibuľa
1 ks cesnak podľa chuti
1 ks paradajky v konzerve alebo 1 PL pretlak, paradjkové pyré
150 g šampiňóny
2 ks nakladané uhorky
1 KL horčica
1 štipka soľ, čierne korenie, paprika mletá, rasca mletá, worchester
3 PL olej rastlinný
1 ks sójová smotana

Postup
1
jedno tofu opečiem v celku na oleji

2
druhé tofu som nakrájal, namarinoval vo worchestrovej omáčke a opiekol na kúsku oleja

3
cibuľu nakrájam na jemno a upečiem do sklovita, pridám pretlak alebo paradajky, horčicu, koreniny

4
pridám k nej sprudka opečené šampiňóny a chvíľku podusím

5
po chvíľke pridám tofu a prehrejem, dochutím cesnakom a najemno nakrájanými kyslými uhorkami , na konci zjemním sójovou smotanou

6
podávam s opekanými zemiakmi, ryžou, hranolkami, proste, kto, ako má rád...

Ingrediencie
2 ks tofu
1 ks cibuľa
1 ks cesnak podľa chuti
1 ks paradajky v konzerve alebo 1 PL pretlak, paradjkové pyré
150 g šampiňóny
2 ks nakladané uhorky
1 KL horčica
1 štipka soľ, čierne korenie, paprika mletá, rasca mletá, worchester
3 PL olej rastlinný
1 ks sójová smotana
super recept, len v zozname ingredienci chyba dost vela pouzitych v recepte… napr. cesnak, worchester, sojova smotana. atd.
ano máš pravdu, doplnené
vďaka za upozornenie