jesenná klasika vo vegan verzii
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/tekvicovy-privar-e1565555968360.jpg?fit=1344%2C769&ssl=1)
Postup
tekvicu rozkrojím očistím a vydlabem
nastrúham na hrubšom struhadle
sójové rezance pripravým ako tu: Sójové mäso
nastrúhanú tekvicu podusím na cibuľke, pridám sójovú smotanu, cesnak a nakrájaný kôpor, dochutím soľou, čiernym korením
sójové rezance premiešam s nakrájanou cibuľou a cesnakom a dám zapiecť do rúry, ako príloha môže byť zemiaková kaša
a už len dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
tekvicu rozkrojím očistím a vydlabem
nastrúham na hrubšom struhadle
sójové rezance pripravým ako tu: Sójové mäso
nastrúhanú tekvicu podusím na cibuľke, pridám sójovú smotanu, cesnak a nakrájaný kôpor, dochutím soľou, čiernym korením
sójové rezance premiešam s nakrájanou cibuľou a cesnakom a dám zapiecť do rúry, ako príloha môže byť zemiaková kaša
a už len dobrú chuť 🙂