ingrediencie môžete obmieňať podľa chuti, no a tu je inovovaná verzia 2018
Ingredience
8 ks pečivo, bagety, kaiserky
½ ks paprika červená
100 g šampiňóny
1 ks cibuľa
2 ks cesnak
1 ks tofu údené
1 ks škvarková pomazánka
1 zväzok petržlenová vňať
1 štipka soľ, kurkuma, čierne korenie, lahôdkové droždie
½ sáčika sójová drť
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/plnka-1.jpg?fit=797%2C538&ssl=1)
Postup
1
šampiňóny sprudka opečiem na cibuľke
2
všetky ingrediencie nakrájam
3
dochutím, pridám škvarkovú pomazánku
4
pridám petržlenovú vňať, trošku uvarenej sójovej drte (Sójové mäsoale pozor, aby to nebolo veľmi rozmočené
5
a už len upečiem na 180°C cca 40 minút (treba sledovať)
a dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
8 ks pečivo, bagety, kaiserky
½ ks paprika červená
100 g šampiňóny
1 ks cibuľa
2 ks cesnak
1 ks tofu údené
1 ks škvarková pomazánka
1 zväzok petržlenová vňať
1 štipka soľ, kurkuma, čierne korenie, lahôdkové droždie
½ sáčika sójová drť
Postup
1
šampiňóny sprudka opečiem na cibuľke
2
všetky ingrediencie nakrájam
3
dochutím, pridám škvarkovú pomazánku
4
pridám petržlenovú vňať, trošku uvarenej sójovej drte (Sójové mäsoale pozor, aby to nebolo veľmi rozmočené
5
a už len upečiem na 180°C cca 40 minút (treba sledovať)
a dobrú chuť 🙂