stará klasika vo verzii vegan
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2021/09/znojemska-omacka.jpg?fit=1024%2C678&ssl=1)
Postup
cibuľu a uhorky nakrájam
na cibuli osmažím tofu (ale lepšie je osmažiť ho samostatne)
pridám mletú papriku, horčicu a ešte chvíľku podusím, zalejem vývarom, prípadne vodou a nechám prevrieť
ak treba jemne zahustím škrobom rozmiešaným v studenej vode, zase nechám prevrieť, dochutím soľou, čiernym korením, chilli a pridám nakrájané uhorky
ja som ešte upiekol Beyond Meat Chicken a pri servírovaní pridal na omáčku, ako príloha sa hodí Tarhoňa, slovenská ryža, alebo Ryža
tak dobrú chuť prajem...
Ingrediencie
Postup
cibuľu a uhorky nakrájam
na cibuli osmažím tofu (ale lepšie je osmažiť ho samostatne)
pridám mletú papriku, horčicu a ešte chvíľku podusím, zalejem vývarom, prípadne vodou a nechám prevrieť
ak treba jemne zahustím škrobom rozmiešaným v studenej vode, zase nechám prevrieť, dochutím soľou, čiernym korením, chilli a pridám nakrájané uhorky
ja som ešte upiekol Beyond Meat Chicken a pri servírovaní pridal na omáčku, ako príloha sa hodí Tarhoňa, slovenská ryža, alebo Ryža
tak dobrú chuť prajem...