dostal som chuť na guláš, tak som skúsil a tu je výsledok...
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2022/05/gulas.jpg?fit=1024%2C678&ssl=1)
Postup
v osolenej vode, trošku sójovej omáčky a čierne korenie uvarím sójové rezance alebo kocky a nechám odkvapkať
na troške oleja posmažím cibuľu, keď je tak akurát pridám sójové rezance
po chvíľke pridám mletú papriku, pretlak, paprikovú pastu a nakrájaný cesnak
šampiňóny som zvlášť popražil sprudka na panvičke a pridal do hrnca
zalial vodou alebo vývarom, dosolil, pridal štipku ligurčeka a pomaly dusil cca 40 minút aby sa cibuľa rozvarila a zahustila guláš.
podával som s kolienkami
a na druhý deň s knedľou
Knedľa zemiaková
Knedľa žemľová
a už len dobrú chuť prajem...
Ingrediencie
Postup
v osolenej vode, trošku sójovej omáčky a čierne korenie uvarím sójové rezance alebo kocky a nechám odkvapkať
na troške oleja posmažím cibuľu, keď je tak akurát pridám sójové rezance
po chvíľke pridám mletú papriku, pretlak, paprikovú pastu a nakrájaný cesnak
šampiňóny som zvlášť popražil sprudka na panvičke a pridal do hrnca
zalial vodou alebo vývarom, dosolil, pridal štipku ligurčeka a pomaly dusil cca 40 minút aby sa cibuľa rozvarila a zahustila guláš.
podával som s kolienkami
a na druhý deň s knedľou
Knedľa zemiaková
Knedľa žemľová
a už len dobrú chuť prajem...